Afbeelding
Aangeleverd

Broederband @themovies

Algemeen

KAMPEN - De Broederband houdt op vrijdag 15 april het evenement Broederband @themovies. De avond begint om 20.00 uur in de Burgwalkerk in Kampen. De Toegang kost 7,50 euro.

De organisatie vertelt: "In Amerika zijn onlangs de Oscars uitgereikt. Onbereikbaar en ver weg? Niet helemaal!Waan u als een VIP en laat u meevoeren in de sfeer van glitter, glamour, intriges, spanning, romantiek en sterallures in: Broederband@themovies!"

Paparazzi

De organisatie vervolgt: "U wordt ontvangen op de rode loper met paparazzi om u heen. De concertzaal van de Burgwalkerk is omgetoverd tot een sfeervolle bioscoop. Met beeld en geluid beleeft u een avond om niet snel te vergeten. De acteurs van de avond, de muzikanten van De Broederband, brengen bekende filmthema’s tot leven, variërend van ruimteoorlogen, tot heldhaftige romantiek, van comedy tot spannende actiefilm. Dankzij enkele Kamper bedrijven kunnen wij als klap op de vuurpijl een gevulde goodiebag meegeven aan de bezoekers."

Voor tickets kan gemaild worden naar reserveringen@debroederband.nl en kaarten zijn ook aan de deur verkrijgbaar. Na afloop is er een ‘meet & greet’ met de sterren van de avond in het verenigingsgebouw De Notenkraker.