Afbeelding
Showband Irene Ede

Showband Irene uit Ede presenteert ‘Journey to the Moon’ op Taptoe Kampen 2016

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Het Kamper Trompetter Korps heeft in samenwerking met de Kamper Oranje Vereniging, IRENE uit Ede met hun show ‘Journey to the Moon’ gecontracteerd. Hiermee is IRENE het eerste korps dat wij presenteren en dat zal deelnemen aan het programma van de 38e editie van Taptoe Kampen. De taptoe zal worden gehouden op 27 april 2016 op de Nieuwe Markt.

Al decennia lang brengt IRENE producties met hoge entertainment waarde die geliefd is bij het publiek. De afgelopen jaren heeft het KTK vaker geprobeerd dit korps naar Kampen te halen wat niet lukte wegens festiviteiten in Ede zelf. Dit jaar is het dan toch gelukt en zijn wij blij dat wij dit korps aan het Kamper publiek kunnen presenteren.

De muzikale leiding is sinds enkele jaren in handen van Marcel van Raaij en Ed van Kommer. De choreografie komt uit de pennen van Wim Jansen en Chanine Degen. Tijdens optredens staat de Showband Irene onder leiding van tambour-maître Gerben van Wikselaar. Met de samenstelling van dit team en het enthousiasme van de leden is IRENE een nieuwe weg ingeslagen.

De afgelopen seizoenen heeft IRENE dan ook prachtige resultaten behaald op concoursen in binnen- en buitenland. IRENE zal voorafgaand aan de Taptoe ook deelnemen aan de drukbezochte straatparade in de historische binnenstad van Kampen. Voor wie niks wil missen van dit sfeervolle evenement is de TIP om er op tijd bij te zijn. De taptoe en de straatparade zijn gratis toegankelijk!

KTK Music Kidz
Tijdens Taptoe Kampen zal ook de jongste afdeling van het Kamper Trompetter Korps haar show presenteren: De KTK Music Kidz met ‘Mixed Up’. Deze jonge talenten uit Kampen hebben met deze show vorig jaar voor het eerst in hun geschiedenis een festival gewonnen. In Stiens wonnen zij in de kidsklasse met een prachtige score. De muzikale leiding van deze groep is in handen van Francisca Rook en Reemond Last.

Nu al genoeg redenen om af te reizen naar Kampen voor de 38e editie van Taptoe Kampen!

Alle informatie in een overzicht:

Datum:
27 april 2016
Locatie:
Nieuwe Markt

Aanvang straatparade:
19:00 uur
Aanvang Taptoe Kampen:
20:00 uur

www.irene.nl
www.kampertrompetterkorps.nl
www.kamperoranjevereniging.nl
www.taptoes.nl

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21