Afbeelding
Advendo Sneek

Drum- en Showfanfare Advendo uit Sneek op Taptoe Kampen 2016

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - In samenwerking met de Kamper Oranje Vereniging presenteert het Kamper Trompetter Korps het volgende deelnemende korps. Drum- en Showfanfare Advendo uit Sneek zal op Koningsdag haar opwachting maken op de 38e editie van Taptoe Kampen met haar gloednieuwe show ‘ Rhythm is gonna get you’.

Reeds meerdere malen was dit korps al eens te gast op een van de langst bestaande taptoes van Nederland. Dit jaar komen zij weer naar Kampen en ditmaal in aantallen grootser dan ooit. Met hun herkenbare uniformen in zwart/wit zijn zij altijd in voor iets nieuws en met hun herkenbare muziek weet deze groep enthousiaste groep muzikanten het publiek te entertainen en te vermaken.

Niet alleen in Nederland maar ook buiten de landsgrenzen hebben o.a. Frankrijk, Duitsland, Italië, Turkije en Canada kennis gemaakt met de Friese witte bontmutsen.

Met de show ‘Rhythm is gonna get you’ van Advendo heeft het Kamper Trompetter Korps een primeur in huis weten te halen want nooit eerder is deze show eerder op de taptoevelden te zien geweest. De reputatie van Advendo zal garant staan voor opvallende figuraties, originaliteit en swingende muziek. Met verschillende titels op het WMC in Kerkrade maakt Advendo sinds lange tijd al deel uit van de absolute top van de Nederlandse showkorpsen.

Advendo uit Sneek is hiermee het 5e korps dat zal deelnemen aan taptoe Kampen en het derde korps dat van buiten de stadpoorten zal komen optreden. Met de deelname van de KTK Music Kidz, Irene Ede, Jong Kamper Trompetter Korps Laurentius Voorschoten en Advendo Sneek is het programma voor de 38e editie van Taptoe Kampen bijna compleet.

Nu al genoeg redenen om af te reizen naar Kampen voor de 38e editie van Taptoe Kampen!

Alle informatie in een overzicht:

Datum:
27 april 2016
Locatie:
Nieuwe Markt

Aanvang straatparade:
19:00 uur
Aanvang Taptoe Kampen:
20:00 uur


www.advendo.nl
www.kampertrompetterkorps.nl
www.kamperoranjevereniging.nl
www.taptoes.nl