Afbeelding

Prins Haarmode nu ook op het Hanzeplein

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Prins Haarmode is sinds kort ook te vinden aan het Hanzeplein. Afgelopen donderdag opende de kapperszaak een nieuwe haarsalon in de Hanzewijk. Het is de derde vestiging van Prins Haarmode in de gemeente Kampen.

Prins Haarmode had al vestigingen aan de Burgwal in Kampen en aan de Markesgang in IJsselmuiden. Ook heeft Prins Haarmode twee zaken in Harderwijk. Eigenaresse Annet Prins ziet de nieuwe vestiging als een mooie uitdaging. "Een extra vestiging in een nieuw winkelcentrum en in een nieuwe omgeving. In een mooie jonge buurt, met jong en oud bij elkaar", aldus Prins, die benadrukt dat het gaat om een uitbreiding. "De vestiging aan de Burgwal blijft gewoon open."

Prins Haarmode hecht veel waarde aan kwaliteit en aandacht voor de klant. Zo volgen alle kapsters diverse knip- en kleurtrainingen en worden de nieuwste trends nauwlettend gevolgd. Bovendien wordt er goed naar de mensen geluisterd en is de klant verzekerd van een deskundig haaradvies. Bij een bezoekje aan Prins Haarmode hoort ook een goed verzorgingsadvies. Wat voor producten kunnen mensen het beste gebruiken voor styling en haarverzorging? Prins Haarmode maakt gebruik van diverse kleurtechnieken voor verschillende stijlen, van klassiek tot opvallende kleuraccenten. Knippen bij Prins Haarmode is altijd inclusief wassen en drogen.

Openingsactie

In de maand mei pakt Prins Haarmode aan het Hanzeplein uit met een aantrekkelijk openingsactie. Dames betalen voor wassen, knippen en drogen tijdelijk maar 17,95 euro in plaats van 21 euro. Bij de heren ligt dat bedrag op 16,95 in plaats van 19,95 euro. Deze actie is alleen geldig in de salon aan het Hanzeplein. De vestigingen in Kampen zijn op vrijdagavond tijdens koopavond tot 20.00 uur geopend. De kapsalon in IJsselmuiden is dinsdagavond tot 20.00 uur geopend.

Meer informatie over de openingstijden van de verschillende vestigingen is te vinden op www.prins-haarmode.nl. Kijk op de Facebook-pagina van Prins Haarmode voor meer nieuws.

Prins Haarmode

Hanzeplein 7 Kampen

Tel: (038) 230 22 88