Afbeelding
Fotografiecor.nl

Ben jij de nieuwe coördinator van het Jong KTK?

· leestijd 1 minuut Algemeen

Kampen – Het Kamper Trompetter Korps met spoed op zoek naar een nieuwe jeugd coördinator voor het Jong KTK. Wij zoeken een enthousiast persoon die deze taak op zich zou willen nemen. De taak als jeugd coördinator van Jong KTK is essentieel binnen onze vereniging.

De jeugd coördinator heeft een ruim en veelzijdig takenpakket. Het is jouw taak om zorg te dragen voor de interne communicatie binnen het Jong KTK. Jij wordt de contactpersoon tussen leden, begeleiding, instructie en bestuur. Ook is de jeugd coördinator verantwoordelijk voor de externe contacten tijdens optredens en voor het maken van afspraken met overige partners die verbonden zijn aan het Jong KTK.

Bij de functie van jeugd coördinator is het gewenst dat je deel uitmaakt van het bestuur maar dit is geen vereiste. Een onwijs interessante en uitdagende functie voor een enthousiast persoon die zich graag wilt inzetten binnen onze prachtige vereniging. Een zeer waardevolle functie waar wij jou graag voor willen uitnodigen om te reageren! Overigens is het ook is optioneel om deze functie door 2 personen op deeltijdbasis uit te laten voeren.

Het Jong KTK repeteert op dinsdag tussen 18:30 – 20:00 uur (slagwerkgroep), donderdag tussen 18:30 – 20:00 uur (showrepetitie) en zaterdag 09:00 – 13:00 uur (showrepetitie). Wil jij eens een repetitie van het Jong KTK ervaren? Kijk op onze website www.kampertrompetterkorps.nl voor het repetitieschema van het Jong KTK.

Ben jij degene die wij zoeken en vind jij dat deze uitdagende functie bij jou past of ken jij iemand die geschikt is voor deze functie? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Henry Dalsem via h.dalsem@home.nl of tel. 06-4295752. U kunt ook één van de bestuursleden aanspreken. Wij nodigen jou graag uit voor een oriënterend gesprek!

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.