Afbeelding
sxc.hu

Techniek centraal tijdens Melmerpark Event

Algemeen

KAMPEN - Het Melmerpark houdt zaterdag 4 juni van 10.00 tot 17.00 uur het 'Melmerpark Event', dat deze editie volledig in het teken van techniek staat. Zo worden er vele activiteiten georganiseerd waarbij (nieuwe) techniek een belangrijke rol speelt. Op zaterdag 4 juni is er bij elke winkel bovendien voordeel te behalen voor de klanten, flyers met voordeelacties liggen vanaf nu bij de winkels op het Melmerpark.

Tijdens deze dag vinden diverse festiviteiten plaats op het Melmerpark. Kinderen kunnen verschillende proeven doen in de technobiel, en in een mobiele experimenteerruimte op het gebied van techniek. Ze kunnen zich daarnaast uitleven op een springkussen, een freestyle voetbalworkshop volgen van Bodhi Bos of knutselen met Jolanda van Tuinen. Ook kunnen ze geschminkt worden en Ronald MC Donald is in levende lijve aanwezig.

Bij VWC staat een surfbordsimulator. Elke deelnemer krijgt direct een foto van zijn actie mee. Ook staat er binnen een fotopashokje waar bezoekers op de foto kunnen, deze wordt dan direct in een achtergrond geplaatst. Tuning Team Kampen is aanwezig met een aantal getunede auto's en zij laten graag alle technische snufjes zien.

Naast de verschillende activiteiten op het middenterrein van het Melmerpark is er ook een braderie en kofferbakverkoop. Hiervoor kan men zich nog opgeven. De deelnamekosten aan de kofferbakverkoop bedragen 5 euro. Deelnemers kunnen zich opgeven via 06-16336440. Voor ondernemers is het huren van een kraam op de braderie een optie, verhuur loopt via Apeldoorn2000.nl.