Afbeelding
Aangeleverd

Beleef de vijfde editie van de Walk of Hope

Algemeen

KAMPEN - Zaterdagmiddag 4 juni kleurt het hoofdveld van sportpark de Maten weer roze. Honderden wandelaars gaan hier van start met de vijfde editie van de Walk of Hope. Een bijzondere roze wandeling over beide Kamper bruggen om steun te geven aan iedereen die op wat voor manier dan ook te maken heeft gekregen met borstkanker.

De organisatie vertelt: "Niemand hoeft de strijd alleen aan te gaan. De strijd wordt samen gestreden. Naast ontroerende en indrukwekkende momenten tijdens de opening is er ook ruimte voor gezelligheid. Onderweg tijdens de wandeling van ruim 8 kilometer zorgen de Toestebolten, de Zwarvers en het Jachthoornkorps Kampen voor een feestelijke sfeer. Ook zijn er vele traktaties voor de wandelaars. De kletsfiets biedt mensen een lift aan wie dat even nodig heeft en de bus van het Rode Kruis is stand by. Op het terras voor de kantine van DOS Kampen wordt gratis Campenaer koffie en thee geschonken."

Met de wandeling wordt ook geld ingezameld voor A Sister’s Hope, een organisatie die wetenschappelijk onderzoek mogelijk maakt naar borstkanker in Nederland. Het inleggeld is 5 euro.

Aanmelden
De organisatie vertelt: "Loop ook mee en meld je aan bij Inge van Hooff: inge@walkofhope.nl. Het geld kan op de dag zelf worden ingeleverd. Na aanmelding word je op de hoogte gehouden van vertrekpunt en andere bijzonderheden. Meer informatie op www.walkofhope.nl."