Afbeelding

Trinity komt naar Music Club Kampen

· leestijd 1 minuut Cultuur

KAMPEN - De band Trinity treedt op vrijdag 17 juni op in de Jupiler Zaal van Music Club Kampen. De deuren zijn geopend vanaf 17.00 uur. Het optreden begint om 20.15 uur.

De vier mannen van Trinity waren al lang bezig met het maken van muziek, maar vanaf 2004 ontdekten ze een succesvolle formule. Ze creëerden hun eigen sound door Latijns- Amerikaanse en Ierse invloeden met allerhande andere wereldmuziek te combineren. Popmuziek met wereld-invloeden: Worldbeat.

De muzikale reis van de vier leidde tot nu toe tot 6 albums: Inicio (2007), Cada Dia (2009), Este Momento (2010), Pueblos Todos (LIVE) (2011), Qué Mas (2012) en MUNDO (2014). Music Club Kampen: “Hun muziek is levendig, emotievol en feestelijk. Een genot voor het oor en de dansvoeten. De band karakteriseert zich ook door verschillende talen te combineren zoals Spaans en Engels maar ook Zulu en Frans. Op MUNDO heeft Trinity samen gewerkt met producer Gordon Groothedde om hun sound verder te ontwikkelen en de verschillende invloeden te integreren tot één geheel.”

In het voorprogramma staat Ralph van Manen. Ralph start in 1993 zijn carrière als soloartiest en brengt in de jaren die volgen diverse live – en studio albums uit, afwisselend opgenomen in Nederland en Amerika en ingespeeld door zowel Nederlandse als Amerikaanse en Engelse musici. Wanneer Ralph in 1999 de song ‘Testify to Love’ schrijft, maakt hij hier niet alleen een klapper mee voor zichzelf in binnen- en buitenland, maar neemt de in Amerika bekende formatie Avalon het nummer opnieuw op en scoort er een hit mee. Kaarten kosten 17,50 euro. Wie daarnaast ook nog wil genieten van een buffet betaalt 27,50 euro. Voor meer informatie zie www.musicclubkampen.nl.