Afbeelding
Aangeleverd.

Wethouder Ekker laat prijswinnaars energie meten

Algemeen

KAMPEN - Wethouder Martin Ekker reikt woensdag de prijzen uit aan winnaars van de winactie die tijdens de woonbeurs plaatsvond. De winnaars hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

In totaal zijn er 35 prijswinnaars. Er zijn twee verschillende soorten prijzen. Een van de prijzen is een energiemeter die ´real-time´ het energieverbruik uitleest op het moment dat de meter op de meterkast aangesloten wordt. De andere prijs is een energiemeter waarmee het verbruik gemeten kan worden van apparaten die stand-by staan. De winnaars zijn op de hoogte gebracht welke prijs zij in ontvangst mogen nemen. De gemeente Kampen vindt duurzaamheid een belangrijk onderwerp en wil de verduurzaming van particuliere woningen blijven stimuleren. Om die reden zijn de prijzen verbonden met het thema duurzaamheid.

Terugblik woonbeurs

Op 3 en 4 juni vond de derde editie van Woonbeurs Kampen plaats. Dit jaar werd de woonbeurs gehouden in de Bovenkerk. Circa 1400 mensen hebben een bezoek gebracht aan deze beurs.

“We kijken met een goed gevoel terug op de tweedaagse woonbeurs en we zijn blij met deze mooie opkomst! Ook hebben we veel positieve reacties gekregen van ondernemers over de organisatie en de locatie”, aldus wethouder Martin Ekker.

De volgende woonbeurs vindt plaats in het najaar van 2017. De gemeente Kampen gaat in overleg met de ondernemers om na te denken over hoe en in welke vorm we volgende editie van de woonbeurs gerealiseerd gaat worden.