Afbeelding

GezondheidsWinkel geeft gezonde boodschappen weg deze zomer

Partnerbijdrages

Wat is er nou leuker dan snel en makkelijk sparen voor gratis producten? Gedurende de zomermaanden krijgt u bij uw G&W GezondheidsWinkel de gelegenheid om te sparen voor gratis producten, terwijl u uw gebruikelijke boodschappen doet! In de periode van 4 juli tot en met 24 september ontvangt u bij elke 5 euro die u besteedt bij uw G&W Gezondheidswinkel, 1 stempel.

Bij een aantal speciaal geselecteerde producten ontvangt u zelfs een extra stempel. Een spaarkaart met 20 stempels is vol voordat u het weet en is goed voor een unieke ’G&W Goody Box’ ter waarde van ruim 50 euro. Deze box bevat o.a. heerlijke frisse voetenbalsem en huidgel, biologische havermout, fantastische topwijn, handcrème en lippenbalsem van het kwaliteitsmerk alviana én kortingsstickers voor nog meer gezond voordeel!

Als u doorspaart voor 50 stempels ontvangt u de ’King Size Goody Box’ ter waarde van maar liefst 150 euro! Met hierin onder andere heerlijk zachte Bloemenhoning,2 fantastische Cañada de la Encina sterrenwijnen, Massage Spierolie, alviana dag- en nachtcrème, it’s Amazing kruiden, it’s Pure voedingssupplement, kortingsstickers en nog veel en veel meer! Eenmaal een volle spaarkaart ingewisseld voor een ’G&W Goody Box’, dan begint u gewoon weer opnieuw met sparen.

Spaar snel en makkelijk de hele zomer voor gratis boodschappen en maak zo geheel gratis kennis met de fantastische producten van uw G&W GezondheidsWinkel Kampen gelegen aan de Oudestraat 140 in Kampen.