Afbeelding

Tourist Info Kampen zoekt gastvrouwen en gastheren

Algemeen

KAMPEN - De Stadskazerne voegt zich vanaf 1 oktober 2016 bij de locaties van het Tourist Info Kampen, waar bezoekers en inwoners van Kampen terecht kunnen voor informatie over recreatie, horeca, overnachtingsmogelijkheden, fiets- en wandelroutes, uitjes, arrangementen en evenementen.

De organisatie vertelt: "Voor het nieuwe Tourist Info Kampen zijn we op zoek naar gastvrouwen en –heren die als vrijwilliger willen werken in deze prachtige locatie, waar o.a. ook de bibliotheek en het Stadsarchief zit."

"‘Kampen krijgt meer structuur in de wijze waarop zij toeristen naar de stad wil lokken", zegt wethouder Geert Meijering in de Stentor van 30 augustus. Het Tourist Info Kampen speelt daar volgens de organisatie een cruciale rol in die structuur omdat vraag en aanbod daar bij elkaar komen. Het nieuwe punt wordt de komende tijd ingericht in de Stadskazerne waar het een prachtige plek krijgt bij de entree.

‘We zoeken representatieve, klantgerichte vrijwilligers die bereid zijn zich te verdiepen in toeristische mogelijkheden van Kampen en omgeving. Gastvrouwen en -heren in het Tourist Info Kampen gaan de bezoekers ontvangen, maken ze wegwijs in toeristisch/recreatief Kampen en omgeving en helpen bezoekers met het plannen van uitjes", vertelt Margreet Vink, lid van de initiatiefgroep Tourist Info Kampen. "Omdat ook veel buitenlandse toeristen naar Kampen komen zoeken we ook vrijwilligers die Engels, Duits, Frans of en andere taal spreken."

Belangstellenden kunnen een mail sturen naar touristinfokampen@gmail.com.