Afbeelding

Bent u ernstig slechthorend?

Partnerbijdrages

Als zelfs de zwaarste hoorapparaten u niet meer voldoende helpen om te kunnen horen en verstaan, dan kan cochleaire implantatie (CI) de oplossing zijn. CI is een bewezen hulpmiddel en wordt in Nederland al 25 jaar toegepast bij ernstige slechthorendheid.

De organisatie vertelt: "Wilt u meer weten over CI en andere mogelijkheden bij zware slechthorendheid, meld u dan aan voor de voorlichtingsavond op woensdag 28 september van 19.00 tot 21.00 uur in Kampen. Deelname is kosteloos. Aanmelding is noodzakelijk vanwege een beperkt aantal plaatsen." De locatie wordt bekendgemaakt na de aanmelding. De locatie is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer en is voorzien van ringleiding, schrijftolk, koffie en thee.

Deelnemers worden te woord gestaan door een expert van Cochlear en ervaringsdeskundigen die een CI dragen en vertellen over hun ervaringen en mogelijkheden met CI. Aanmelding of vragen: Aida Tursic, Cochlear audiologie specialist, telefoonnummer: 06 27 34 71 87, mail: atursic@cochlear.com.

Bosch Optiek

Oudestraat 223-225

8261 CN KAmpen