Afbeelding

Sla nu uw slag! Oktober woonmaand korting bij Seinen Meubelen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Seinen meubelen is de grootste By-Boo dealer van de wijde regio. Wie de meubelspecialist binnenloopt, wordt direct getrokken door de sfeervolle nieuwe afdeling met ruim 200 vierkante meter woonartikelen- en accessoires. Hiermee bedient Seinen naast de bekende collectie nu ook een jonge, dynamische markt, want By-Boo is innovatief, en super actueel.

Kom tijdens de oktober woonmaand bij de woonwinkel inspiratie op doen en profiteer van 10% korting op de gehele collectie van BY-BOO.

Een leren stoel met een metalen industriële zijkant, een tafel van sloophout, een rendier aan de muur. Wie frequent geniet van woonprogramma’s op de buis weet dat tegenwoordig bijna alles kan. Mix, match en creëer een geheel eigen stijl. Niets is te gek. Maar waar zijn al deze onalledaagse producten te vinden? Het antwoord: By-Boo. Het merk kent vele verrassingen, weet te inspireren en is naast trendvolger vooral ook trendsetter.

De collectie is zeer uitgebreid, van televisiemeubel, tot eettafel, van schemerlamp tot wanddecoratie. Alles tegen zeer scherpe prijzen. Ideaal dus ook voor wie een origineel verjaardagscadeau zoekt. Maar de collectie leent zich uiteraard ook uitstekend voor het vormgeven van een complete huiskamer.

Medewerkers Erik Witter en Stephanie Sluiter zijn zeer tevreden met de uitstraling van de nieuwe afdeling . "We hebben het groots aangepakt", vertelt Erik. "We wilden dat By-Boo er echt uit zou springen en dat de collectie optimaal gepresenteerd werd. Dat is goed gelukt. Je wordt er gelijk door getrokken. We bieden een stijl die helemaal van deze tijd is. Het is echt een aanwinst voor onze winkel."

Wie benieuwd is naar de collectie van Seinen Meubelen, kan een kijkje nemen op de website of op Facebook. Ook de nieuwe aanwinsten van de By-Boo collectie worden hier gepresenteerd.

GSM Seinen
Tasveld 2, 8271 RW
IJsselmuiden

Afbeelding
Afbeelding