Afbeelding

Gratis proefdrummen bij Café The Corner

· leestijd 1 minuut Cultuur

Drummen is leuk en gezond voor jong en oud. Bij drummen gebruik je beide armen en benen. Dat is goed voor de ontwikkeling van spieren, motoriek, coördinatie, creativiteit en concentratievermogen. En het is ook nog eens heel leuk om te doen. Dat maakt drummen de ideale hobby voor alle leeftijden. Op woensdag 9 november kan je het gratis proberen bij Café The Corner

Gratis proefdrummen

Wil je jouw kind eens kennis laten maken met deze leerzame en actieve bezigheid? Of lijkt het je leuk om zelf het drummen eens te proberen? Skillpero Music, de nieuwe drumlespraktijk in Kampen, houdt een inloopmiddag en -avond in Café The Corner. Op woensdag 9 november tussen 16u en 20u kan je gratis proefdrummen onder begeleiding van een ervaren drumleraar.

Voor alle leeftijden

Neem een drankje aan de bar en laat je kroost zich uitleven op het drumstel. En probeer het vooral zelf ook eens. Hoewel drummen voor alle leeftijden geschikt is, wordt bij Skillpero Music een minimumleeftijd van 6 jaar aangehouden. Iedereen vanaf die leeftijd mag komen proefdrummen. Je bent nooit te oud om te leren.

Over Skillpero Music

Skillpero Music is de lespraktijk van drummer Frank Schilperoort (1982). Sinds 2000 speelt hij met verschillende bands over de hele wereld. Daarvoor heeft hij jarenlang bij de slagwerkgroep van een muziekvereniging gespeeld. Vorig jaar verhuisde hij naar Kampen vanuit Hengelo, waar hij sinds 2004 privélessen heeft gegeven. In augustus dit jaar opende hij zijn lespraktijk aan de Betonstraat in Kampen, waar hij beginnende en gevorderde drummers begeleidt.

Praktijkgerichte drumlessen

Skillpero Music staat voor praktijkgerichte drumlessen. Elke drummer heeft zijn of haar eigen eigen doelen. De één wil graag in een band spelen, de ander wil thuis mee kunnen spelen met muziek. Daar passen we de lessen op aan. Het lesschema is flexibel en we werken zonder abonnement. Zo houden we het laagdrempelig en krijgt elke leering drumles op maat.

Contact & website

De drumlessen vinden plaats in Skillpero's hoofdkwartier aan de Betonstraat in Kampen. Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een gratis proefles? Neem dan contact op via onderstaande gegevens:

E-mail: frank@skillperomusic.nl

Telefoon: 0624659266

Website: http://www.skillperomusic.nl