Afbeelding
Aline Roosink

Winterfair op Zorgboerderij De Borkeld met Kunstschaatsbaan

Partnerbijdrages

Op zorgboerderij De Borkeld wordt op 17, 18 en 19 november voor de 5e keer een groots opgezette winterfair gehouden. Een winterfair voor jong en oud, een ontmoetingsplaats voor het hele gezin in ontspannen sferen, waarbij gezelligheid voorop staat.

Ruim 80 middenstanders uit Rijssen en omgeving zullen hun waar tijdens de fair in grote en verwarmde tenten presenteren. Naast de beursvloer staan er op het hele buitenterrein nog vele andere kramen opgesteld. Op de twee avonden zal het gehele terrein sfeervol verlicht zijn en zullen er vuurkorven staan opgesteld.

Activiteiten

Er staat weer veel te gebeuren deze dagen, diverse activiteiten voor jong en oud zoals een roofvogelshow, hondendressuur, een heuse overdekte kunstijsbaan (schaatsen aanwezig) en vele andere activiteiten.

Het Rijssens museum geeft een foto-/ diapresentatie van oud-Rijssen. Daarnaast wordt er een 24 uurs haakmarathon georganiseerd voor het goede doel.

Etenswaren zijn in overvloed te verkrijgen. De kinderen kunnen rond het kampvuur weer broodjes bakken.

Thema

Aan de winterfair is dit jaar het thema: “Jeugd, vroeger en nu” gehangen. Over het gehele terrein zal dit thema op allerlei manieren terugkomen.

U bent van harte welkom op donderdag 17 van 16.00– 21.00 uur, vrijdag 18 november van 16.00 – 22.00uur en zaterdag 19 november van 10.00 – 16.00 uur op de Borkeld 1 te Rijssen. Toegang is gratis. Parkeren 1 euro. www.winterfairdeborkeld.nl.