Feestelijke opening activiteitencentrum

Algemeen

KAMPEN - Het activiteitencentrum van RIBW Groep Overijssel in Kampen is deze zomer verhuisd naar wijkcentrum ’t Middelpunt, Lamoraal van Egmondstraat 2 in Kampen. De feestelijke opening vindt plaats op donderdag 8 december, vanaf 15.30 uur.

Tijdens deze feestelijke middag draait alles om het thema dagbesteding. De middag start met een aantal toespraken en een verrassende openingshandeling. Daarna demonstreren deelnemers en vrijwilligers hoe ze hun unieke handgemaakte producten maken. Een RIBW-muzikant zorgt deze dag met behulp van zijn gitaar voor de muziek. Uiteraard kunnen de gasten nader kennis met elkaar maken onder het genot van een hapje en een drankje. Philadelphia verzorgt die middag de catering.

RIBW Groep Overijssel levert in Overijssel zorg aan ongeveer 3.000 mensen met een beperking als gevolg van ernstige psychische problemen. Zij krijgen begeleiding op het gebied van wonen, werken en welzijn, zodat ze hun dagelijks leven zo veel mogelijk zelf vorm kunnen geven. Bij de begeleiding gaat RIBW GO uit van de wensen en mogelijkheden van de cliënt en biedt de ondersteuning daar waar de cliënt woont, werkt, leert en recreëert.