Afbeelding

Jeugd Kampenion sluit competitie goed af

Sport

KAMPEN – Het eerste jeugdteam van Kampenion heeft de najaarscompetitie goed afgesloten. In eigen huis werd met 8-2 gewonnen van het tweede team van HTTV-070 uit Den Haag.

De Kamper jeugdploeg was erop gebrand om de competitie goed af te sluiten. Voor beide teams stond er niets meer op het spel. Evenals een week eerder rolde er een 8-2 zege uit de bus voor Kampenion

Julian Plette en Thomas Niemeijer wonnen twee partijen, en Danny Bruins een. Ook de dubbelpartij ging naar Kampenion. Daarnaast gingen er nog twee punten naar Kampenion, omdat een van de tegenstanders moest opgeven. Haar partijen tegen Danny Bruins en Julian Plette werden niet gespeeld.

Kampenion sluit het seizoen keurig af. Na het eerste deel van de competitie stonden zij zesde en kwamen zodoende in de play-down groep van de landelijk A-klasse terecht. Daarin stegen zij nog een plaats. Volgend jaar ligt er in de voorjaarscompetitie weer een kans om in Landelijk A (de eredivisie van het jeugdtafeltennis) nog iets hoger te komen.