Afbeelding

Stemmen voor vrijwilligersprijs begonnen

Algemeen

KAMPEN - Op 7 december is het de door de vrijwilligersorganisaties van de Verenigde Naties ingestelde dag om wereldwijd het vrijwilligerswerk respect te tonen en te promoten. Ook de vrijwilligers binnen de gemeente Kampen verdienen dit respect.

Dit wordt onderstreept door het uitreiken van de jaarlijkse Vrijwilligersprijs. De prijs bestaat uit een bedrag van 500 euro, beschikbaar gesteld door de gemeente Kampen en een unieke trofee die jaarlijks van eigenaar wisselt. Mensen kunnen tot 7 februari 2017 een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een organisatie aanmelden voor de Vrijwilligersprijs van 2016. Op 29 maart 2017 tijdens de Tohopesate (Beursvloer) wordt de vrijwilligersprijs uitgereikt.

Voor de aanmelding van kandidaten kan gebruik worden gemaakt van het aanmeldformulier op de website van Stichting Welzijn in Kampen, www.welzijnkampen.nl. Er gelden enkele regels die op het aanmeldingsformulier vermeld zijn. Per aanmelding dient een formulier te worden ingevuld. De formulieren zijn ook af te halen bij Welzijn Kampen, Vloeddijk 79.