Brezo/KBS Set Up “Kerstkampioen” Derde Divisie B.

Meppel 10 december - Brezo/KBS Set Up reisde vol zelfvertrouwen af naar Meppel. Set Up is de huidige koploper van de Derde Divisie B en elke tegenstander is dan extra gemotiveerd om te winnen.

De eerste set begon Brezo/KBS Set Up goed aan de wedstrijd. De opdrachten werden zoals afgesproken goed nagekomen. Er was servicedruk, waardoor Meppel AZ niet echt in het spel kon komen. Mede door een goede controle bij de site-out, werd elk bal gescoord. Dit resulteerde in de eerste setwinst. 14-25

Ook ging Set Up de tweede set goed van start. Maar tegen het eind van de set, slopen er foutjes in het spel. De pass kwam niet meer bij de spelverdeler en ook aanvallend liet men steekjes vallen. Hierdoor kwam Meppel AZ terug in de wedstrijd. Nadat de scheidsrechter ook nog eens opzichtelijke fouten ging maken werd het er niet makkelijker op. Toch kon Set Up ook de tweede set winnend afsluiten. 19-25

Het matige spel van de tweede set, werd meegenomen naar de derde set. Meppel AZ begon te geloven in een stuntje. Op alle fronten werd Set Up afgetroefd door de tegenstander. Tegen het einde van de set nam Hans Bruins dan ook een time-out om een ieder nog eens wakker te schudden. Dit hielp, want na de time-out herpakte Set Up zich en ging weer mee doen om set winst. Na een paar setpoint tegen weg gewerkt te hebben, kon Set Up ook deze set bijschrijven. 27-29

De vierde set had Meppel AZ de hoop verloren en bood maar weinig tegenstand. Dit was een mooi moment voor Set Up om hun super gemotiveerde reserve spelers een kans te geven. Dit werd met beide handen opgepakt en werd ook deze set winnend afgesloten. 14-25

Door deze 4-0 overwinning is Brezo/KBS Set Up met een mooi woord “Kerstkampioen”. Nu rest Set Up nog in 2016 de bekerwedstrijd op dinsdagavond 20 december in IJsselmuiden met als tegenstander Rouveen. Tot dan en zien we jullie niet, dan wensen we een ieder goede kerstdagen toe en een goede jaarwisseling.