Afbeelding

Tribute to the Guitar Heroes

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Op vrijdag 23 December wordt in ’t Ukien tijdens 'Tribute to the guitar heroes' een ode gegeven aan Thin Lizzy en Stevie ray Vaughan. Deze wordt uitgevoerd door 'Emerald A Tribute to Thin Lizzy' en 'The Stevie Ray Vaughan Experience'.

Wie kent hem niet, de hit 'The boys are back in Town' van de band Thin Lizzy. Dit is een van de hits die Emerald, a Tribute to Thin Lizzy ten gehore zal brengen. Emerald is een vijfmans-rockband die de krachten heeft gebundeld om als Thin Lizzy Tribute band een muzikale ode te brengen aan Phil Lynott.

The Stevie Ray Vaughan experience

De organisatie vertelt: "De muziek van Stevie Ray Vaughan kent zijn roods in stevige blues, jazz en rock and roll. Deze diversiteit aan muziek genres komt onder andere door samenwerkingen met David Bowie, Jackson Browne en Robert Cray. Het artiesten bestaan ging Stevie niet in de koude kleren zitten en raakte verslaafd aan drank en druks. Op 27 augustus 1990 is hij gestorven tijdens een tragisch helikoperongeluk. Met dezelfde wispelturigheid als Stevie heeft de Stevie Ray Vaughan Experience een setlist samengesteld. Zodat u vanaf het begin tot het einde muzikaal zal worden geprikkeld"

Op vrijdag 23 december brengt ’t Ukien vanaf 20:30 uur een tribute to the guitar heroes Thin Lizzy en Stevie ray Vaughan. Tickets zijn in de voorverkoop voor 5 euro verkrijgbaar bij Blue Music, De Fantast en online via de website van ’t Ukien. Op de avond zelf kost een kaartje aan de deur 8 euro. Meer informatie: www.ukien.nl.