Afbeelding

Een Apple voor de feestdagen bij west HIFI & TV store

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De allermooiste kerstcadeaus vind je bij west HIFI & TV store. En maar weinig cadeaus maken zoveel enthousiasme en creativiteit los als die van Apple. Ontdek Apple nu bij west HIFI & TV store! Bij west HIFI & TV store hebben we de allernieuwste TV’s en een ruime keuze in Hifi en Streaming Audio. Streaming Audio is de nieuwe manier van muziekbeleving.

Een Apple iPad is natuurlijk het uitgelezen apparaat om muziek mee te streamen en deze is nu

verkrijgbaar bij west HIFI & TV store. Het assortiment van Apple bestaat o.a. uit de iPad Mini, iPad Air 2 en de iPad Pro en deze zijn in diverse kleuren te verkrijgen.

Een Apple Watch, het slimme horloge van Apple, is ook een super trendy kerstcadeau! Direct reageren op meldingen die je ontvangt of bijhouden hoeveel je beweegt. Je stem gebruiken om een trainingssessie te starten, je agenda en mail checken. Met een Apple Watch doe je vertrouwde dingen nog sneller en gemakkelijker. Te verkrijgen in diverse modellen.

Ook de Apple TV is een geweldig kerstcadeau! Met Apple TV en apps gaat er een wereld voor je open. Jij bepaalt wat je kijkt en wanneer je dat doet. De Apple TV maakt via het draadloze netwerk verbinding met internet. Vervolgens kun je je films, TV-series, video’s, foto’s en muziek streamen en deze bekijken en beluisteren via de televisie. Verkrijgbaar vanaf EUR 179,00

Maar ook voor accessoires van Apple kunt u bij ons terecht. Zoals diverse Smart Covers en beschermhoezen voor je iPad bijvoorbeeld.

Shop Apple cadeaus bij west HIFI & TV store, Oudestraat 95, 8261 CJ KAMPEN TEL: 038-8538696