Afbeelding
Ive Vinke (VIKA Wezep) en Johan Hooisma (KTK Partners)

VIKA Wezep nieuwe Partner van het KTK

Algemeen

Het Kamper Trompetter Korps is trots dat zij Dolco Verhuur mogen verwelkomen als Partner van het KTK. Met de financiële steun van VIKA Wezep zal het voor ons mogelijk worden om de komende jaren verder te investeren in de jeugdopleiding van het Kamper Trompetter Korps en onderhoud te plegen aan de (nieuwe) vrachtwagen.

OVER AD AUTOBEDRIJF VIKA WEZEP

AD Autobedrijf Vika Wezep is hét adres voor onderhoud in Wezep en omstreken. AD Autobedrijf Vika voorziet bovendien in onderhoud voor alle merken met 24 maanden internationale garantie! Wilt u meer weten over onze diensten? Ons team staat altijd voor u klaar.

OVER AD AUTOBEDRIJF

AD Autobedrijf is de internationale garageformule waaronder in Nederland circa 130 AD Autobedrijven opereren. Met bijna 5.000 aangesloten AD Autobedrijven spreidt het AD Autobedrijf netwerk zich uit over heel Europa. Net als in de rest van Europa staat het AD Autobedrijf garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Bovendien is het AD Autobedrijf een universele garageformule. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht.

VIKA WEZEP

Vika Bedrijfswagens B.V.
Lorentzstraat 1
8091 ZA Wezep


T: 038-3761841
E: info@vika-wezep.nl