'Wie jarig is trakteert' Winkelcentrum Hanzewijk bestaat 1 jaar!

Partnerbijdrages

Elke trotse ouder herinnert zich nog die allereerste verjaardag van zijn kind. Die mijlpaal werd natuurlijk groots gevierd. Ook de winkeliers van winkelcentrum Hanzewijk in Kampen laten de verjaardag van hun ‘kindje’ niet stilletjes aan zich voorbij gaan. Sterker nog: het jubileum wordt 4 februari groots gevierd!

Op 3 februari 2016 werd winkelcentrum Hanzewijk geopend voor het publiek. Het winkelcentrum was meteen een groot succes. Op die allereerste dag stonden mensen zelfs in de rij voor de supermarkten Lidl en Jumbo. Nu, een jaar later, is het winkelcentrum voor de bewoners van de gelijknamige wijk in Kampen onmisbaar geworden.

Om het succes en de verjaardag van Hanzewijk te vieren, is het feest op 4 februari van 11.00 tot 16.00 uur. En iedereen is uitgenodigd! Bij feest hoort natuurlijk taart. Daarom delen onze celebration-modellen heerlijke stukjes zoetigheid uit. Terwijl je geniet van je stukje taart, kun je dansen op de live-muziek in het winkelcentrum. Voor de kinderen zijn er ballonnen. Lekker feestelijk. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, hebben veel winkels speciale verjaardagsacties. Met als kers op de verjaardagstaart: een surprise shopper met kans op gratis boodschappen. Want wie jarig is trakteert.

Kom je ook op het Hanzewijk verjaardagsfeest? De winkeliers van Jumbo, Lidl, Primera, Kruidvat, Kwalitaria Délifrance, TerStal, René Vermeij De Echte Bakker, All In Ingrid, Prins haarmode, Acar Market en de Gouden Muur heten je van harte welkom.