Afbeelding

Jubileumconcert Kamper Mannenkoor D.E.V.

Cultuur

KAMPEN - Het Chr. Kamper Mannenkoor ‘Door Eendracht Verbonden’ houdt op zaterdag 18 februari een jubileumconcert in het kader van het honderdjarig bestaan. Dit concert vindt plaats in de Bovenkerk in Kampen. Tijdens dit concert wordt de nieuwe jubileum-cd gepresenteerd. Daarnaast krijgen alle bezoekers, na afloop van het concert, een speciale jubileumbrochure ‘door eeuwen verbonden’ uitgereikt. Voor genodigden is er dan ook gelegenheid om het koor te feliciteren.

 

Aan dit concert wordt medewerking verleend door sopraan Clara de Vries, baritons Arie van Enk en Jan Loosman, fluitiste Krista van den Esker, hoboïste Evelyn Heuvelmans en de uit Schotland afkomstige violist Michael Foyle. Michaels voorouders speelden een belangrijke rol in de ontstaansgeschiedenis van D.E.V. Het Hinsz-orgel wordt bespeeld door Marco den Toom en de algehele leiding is in handen van dirigent Gerwin van der plaats.

 

Het concert begint om 19.30 uur en de deuren gaan open om 18.45 uur. Kaarten in de voorverkoop kosten 7,50 euro. Aan de kerk: 10 euro. Kinderen tot en met 15 jaar hebben gratis entree. De kerk is verwarmd en de verrichtingen bij het orgel alsook van de koorzang zijn te volgen via schermen in de kerk.