Afbeelding

Subsidies voor uw onderneming: kansen of lasten?

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN - Voor veel ondernemers zijn subsidies nog onontgonnen terrein. Het Gildeseminar van AccountantsGilde op 22 maart staat daarom in het teken van subsidies.

Aan het woord komt gastspreker Steven Hoen van Venntiv. Venntiv brengt mensen, ideeën en middelen bij elkaar om de samenwerking te optimaliseren door o.a. het optimaliseren van geld- en informatiestromen.

Uiteraard zal Steven proberen de vertaalslag te maken naar uw onderneming. Wat zijn uw ambities? Waar staat u over 5 jaar? Hoe draagt u bij aan verduurzaming? Zijn er subsidies die passen bij uw organisatie en ambitie? Niet als doel, maar als middel om uw doelen te behalen?

Wist u bijvoorbeeld al dat de provincie Overijssel een subsidieregeling heeft geïntroduceerd waarmee u de helft van de kosten voor een HR-scan en de maatregelen die daaruit voortkomen kunt financieren?

Onderwerpen

?Het is ondoenlijk om als MKB-ondernemer een goed overzicht te houden over de meer dan 2.000 subsidieregelingen die ons land rijk is, laat staan er succesvol gebruik van te maken.

Tijdens het GildeSeminar gaan we in op onderwerpen als:

  • Wat zijn subsidies en in welke varianten komen ze voor?
  • Vier thema’s voor subsidies: Innovatie, Duurzaamheid, Scholing en Internationalisatie
  • Ik zie mogelijkheden, en nu?

Proeverij en netwerken?

Na het ‘officiële’ gedeelte kunt u genieten van een tapasproeverij. Dit biedt u dé uitgelezen kans om na te praten en te netwerken met mede-ondernemers!

Praktische informatie?

Datum: 22 maart 2017?

Tijd: 19:00 – 21:15 uur (tapasproeverij vanaf 21:30 uur)?

Kosten: € 45,00 per persoon?

Locatie: AccountantsGilde, Gildestraat 15 in Kampen

Aanmelden?

Direct aanmelden? Kijk voor meer informatie en aanmelden op http://www.accountantsgilde.nl/gildeseminars/gildeseminar-subsidies-kansen-lasten/ of stuur een e-mail naar jessie@accountantsgilde.nl. Wees er op tijd bij, want vol is vol!