Afbeelding
Nick de Vries

Schoonmaakactie bij flats in IJsselmuiden

· leestijd 1 minuut Algemeen

IJSSELMUIDEN – Bij de flats een de Erfgenamenstraat de Drostenstraat wordt zaterdag 25 maart door Team Flet’n een schoonmaakactie georganiseerd. “Er wordt veel gebruik gemaakt van de speelgelegenheden tussen de flats en die willen wij graag schoonhouden”, zegt Andries Verwij, die met zijn 66 jaar het oudste teamlid van Team Flet’n is.

Door te overleggen met medebewoners en ideeën uit te wisselen probeert het team het wonen voor iedereen zo prettig mogelijk te maken. ‘’Wij halen energie uit de gezelligheid in de buurt, het leren kennen en helpen van medebewoners, er voor elkaar zijn en de blije gezichten die daar vaak bij ontstaan’’, zegt Yousef Hannan, teamlid van Team Flet’n.

Team Flet’n is ontstaan uit een buurtonderzoek waaruit bleek dat er een aantal bewoners van de flats graag wat wilden bijdragen aan de leefbaarheid. Team Flet’n wordt ondersteund door Michel van Olst en Emma Boeve van Welzijn Kampen.

Ashley Dekker is al een tijdje verhuisd uit de flats maar kan nog geen afscheid nemen van het team. “We willen het zo leefbaar mogelijk maken en houden in en tussen onze flats. Om zoveel mogelijk handen te regelen die mee willen werken aan de schoonmaakactie gaan wij langs de deuren. Daarnaast zullen we de kinderen die in de flats wonen uitnodigen voor een hele leuke activiteit die wij gaan organiseren tijdens het Paasweekend. Het is altijd zo gezellig wanneer we bij elkaar komen en ik wil mij graag blijven inzetten voor mijn oud-buurtbewoners.”

Meer informatie over wat Team Flet’n organiseert staat op www.facebook.com/teamfletnijsselmuiden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.