Afbeelding
Aangeleverd.

Benefietconcert in Bovenkerk

Algemeen

KAMPEN - Rotary Zwartewatersteden organiseert donderdag 13 april een benefietconcert in de Bovenkerk met medewerking van mannenkoor Stereo uit Genemuiden en gemengd koor Immanuel uit Urk. Dirigent is Harm Hoeve. Instrumentale medewerking komt van het trompettisten-duo Arjan en Edith Post, organist Marco den Toom en pianist Jorrit Woudt.

Project 'Umthumbo'

De opbrengst van de avond gaat naar het project 'Umthumbo' in Durban (Zuid-Afrika). Dat is een opvangcentrum voor de opvang van straatjongeren vanaf 8 jaar. De meeste kinderen zijn mishandeld, seksueel misbruikt of leven op straat. Door de vele gevaren biedt het opvangcentrum hen een kans om te overleven. 'Umthumbo' biedt ze een veilige plek en helpt hen om hun leven weer op de rit te krijgen. Ook preventief doet 'Umthumbo' goed werk door families in de townships te helpen en zo te voorkomen dat de kinderen op straat terecht komen.

Kaartverkoop

Kaartverkoop vindt plaats bij de ingang van de kerk; de toegangsprijs bedraagt 12,50 euro. In de voorverkoop zijn de kaarten à 10,00 euro verkrijgbaar via www.mannenkoorstereo.nl.

Sponsoring

Doordat veel bedrijven deze actie sponsoren zijn de kosten hierdoor volledig gedekt en komen de kaartverkoop-inkomsten van het concert volledig ten goede aan het goede doel in Zuid-Afrika.

Het concert begint om 19.30 uur.