Programma Brunneper Oranje Vereniging

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Ook De Brunneper Oranje Vereniging organiseert dit jaar weer talloze activiteiten. Hier alles op een rijtje.

De Koningsbingo wordt gehouden op vrijdag 21 april in het wijkcentrum de Reijersdam aan de Reijersdijk 2 in Kampen. Koffie/thee staat klaar en iedereen wordt voorzien van een warm en koud hapje. Ook dit jaar weer een gratis loterij die door verschillende sponsoren wordt aangeboden. Aanvang 19:30 uur.

Circus disco. Deze wordt gehouden op zaterdag 22 april in het wijkcentrum de Reijersdam. Alle kindjes mogen dan komen dansen springen en hossen. Ook is er een springkussen, clowns en gratis ranja en poffertjes. Deze middag is geheel gratis en alle kindjes zijn welkom. Dit is van 13:30 tot 15:30 uur.

De G-Disco. Zaterdag 22 April. "Ook dit jaar hebben wij weer een gezellige avond voor mensen met een beperking. Het IJsselduo, Jolanda ten Hoven en Adriaan drost zullen er een gezellige avond van maken. Ook dit wordt gehouden in het wijkcentrum van 19:00 tot 21:30 uur. Zaal is los vanaf 18:30. Kosten 6 euro inclusief 1 consumptiemunt. Begeleiders, ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom, en alle voorzieningen zijn aanwezig."

Lampionoptocht. Woensdag 26 april. "Ook dit jaar hopen wij er samen met de K.O.V. weer een mooie optocht van te maken." Aanvang 21:00 -23:00. Route zie programmaboekje.

Koningsdag donderdag 27 april. "Natuurlijk beginnen we met de reveille. Het jachthoornkorps zal starten aan de achterkant van de Reijersdam. En Jong A.M.D.G. zal starten bij Berk. Start is om 08:00 uur. Om 10:00 uur beginnen tal van activiteiten in het Wijkcentrum de Reijersdam. Zoals het wel bekende Rad van Avontuur, de kinderspelen en de snoepuitreiking. Tal van spelletjes en springkussens zullen staan op het parkeerplein achter de Reijersdam op de Dr Damstraat. Om 13:30 zullen Wimmie Bouwma , Het IJsselduo , Jolanda ten Hoven en Adriaan Drost ons vermaken met een gezellige middag muziek."

Veluwse Ambulance Wens. Deze stichting staat dit jaar op het terrein om collecte te houden. Deze stichting vervult de laatste wens van een mens. "Wij hopen samen met u een mooi bedrag op te halen voor deze stichting. Rond 17:00 sluiten wij de dag af."