Afbeelding

De Laminaatlegger: strak laminaat voor strakke prijzen

Partnerbijdrages

Het nieuwe bedrijf Laminaatlegger Kampen legt laminaat voor de laagste tarieven van Nederland. "Wij leggen laminaat in zowel kleine woonruimtes als in grote bedrijfs/kantoorpanden. En dat al voor een zeer scherp tarief van 3 euro per vierkante meter (Excl. btw.)"

Laminaatlegger Kampen werkt in heel Overijssel en helpt mensen graag om voor een bescheiden bedrag toch de hele vloer te laten leggen. "Wij als nieuwe ondernemers vinden het belangrijk dat u niet met torenhoge kosten zit en vinden dat dit dus lager kon dan wat een gemiddelde legger ervoor vraagt. Door onze gedrevenheid en passie zorgen wij ervoor dat onze klanten heerlijk kunnen genieten van zijn of haar mooie houten vloer en dat we de klant met een glimlach achter laten, Want blije gezichten geeft ons kracht om door te zetten. Ook leggen we zeil bij u thuis. Dit is voor hetzelfde tarief te regelen."

Laminaatlegger Kampen, De goedkoopste legger van Nederland! Alle informatie, tarieven en werklocaties zijn te vinden op: www.laminaatlegger-kampen.jimdo.com of op de facebookpagina: www.facebook.com/Laminaatlegger.Kampen/ of bel naar 06-30170955. "Ook vindt u op zowel onze website als onze facebookpagina recensies van de klanten die door ons zijn geholpen. Wij hopen u graag te ontmoeten om uw vloer er mooi, strak en professioneel in te mogen leggen."