Afbeelding

Open Huis bij Quintus

· leestijd 1 minuut Algemeen

Het nieuwe Quintus cursusprogramma voor 2017-2018 is rond! Daarom organiseert het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 op vrijdagavond 19 (jongeren) en zaterdagmiddag 20 mei het jaarlijkse Open Huis. Houd jij van muziek, dans, theater, mode & design, literatuur of beeldende kunst, dan wil je dit niet missen!

‘Voor dromers, doorzetters, denkers, deugnieten, ontdekkers, ondernemers, vrije vogels, idealisten, individualisten en gezelligheidsmensen. Quintus is er ook voor jou!’ Dát is het motto voor het nieuwe cursusseizoen. Hoe Quintus dat in de praktijk brengt, kan je ontdekken en ervaren tijdens het jaarlijkse Open Huis.

Jongerenavond

Nieuw dit jaar is de speciale jongerenavond op vrijdagavond 19 mei van 19.00 tot 21.30 uur. ‘Young Adults Only’ is dé regel voor dit avondprogramma, met o.a. workshops cajón en basgitaar, lekkere muziek van popbandjes en de Quintus Soul Factory, theaterimprovisatie, moderne dans, Hip Hop en uiteraard een hapje en een drankje. Je kunt zelfs je eigen alcoholvrije cocktail maken!

Open Huis

Zaterdag 20 mei staat van 12.00 tot 16.00 uur het Open Huis voor jong én oud op het programma. In en om het gebouw bruist het van de gezelligheid en de kinderactiviteiten. Belangstellenden kunnen zich laten informeren over de meer dan 100 cursussen, vragen stellen aan docenten of vrijblijvend meedoen aan één van de vele workshops en andere activiteiten. Dansacts, muzikale intermezzo’s en theateroptredens omlijsten het feestelijke evenement. Wat je niet kunt en wilt missen is de verrassings-act op de brug over de gracht. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer info op www.quintuskampen.nl of volg Quintus op Facebook, YouTube of Instagram.

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 11 uur geleden