Afbeelding

Nieuw kantoor Sollie Financieel Adviseurs officieel geopend, maak kans op een ballonvaart

Partnerbijdrages

Inmiddels is het alweer een aantal weken geleden dat Sollie Financieel Adviseurs is verhuisd naar Burgwal 40. We werken hier met plezier en zijn erg tevreden over deze stap, zo is het kantoor goed te bereiken en ligt het in de binnenstad van Kampen.

Ook past de uitstraling van het pand goed bij onze manier van werken, het heeft sfeer en is laagdrempeligs. U loopt gewoon even binnen met een vraag over uw hypotheek, verzekeringen of de producten van RegioBank. Kennis van zaken en kennis van onze klanten, dat maakt dat wij net een stukje verder kunnen gaan voor u!

Vrijdag is onze verhuizing bekroond met een officiële opening van het nieuwe kantoor. De drukbezochte opening werd gedaan door de burgemeester. Hij benadrukte het belang in deze tijd, in iedere tijd, van financiële dienstverlening die dicht bij de mensen staat. Wij bedanken iedereen hartelijk voor alle bloemen, presentjes en vriendelijke wensen.

We hebben wat te vieren en daarom geven wij wat leuks weg. Naast een aardigheidje voor iedereen die de komende tijd ons kantoor bezoekt geven we u de kans op een ervaring om nooit te vergeten. Doe mee met onze actie en win een ballonvaart voor twee. Kijk op onze facebookpagina en doe mee. www.facebook.com/solliefinancieeladviseurs.