Vlnr: Bob van Turnhout (DHL Supply Chain)
Vlnr: Bob van Turnhout (DHL Supply Chain)

Wärtsilä brengt mensen in beweging

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Wärtsilä is donderdag 1 juni voor de derde keer gastheer van de Wärtsilä Power Run (5, 10 en 15 kilometer en de Kidsrun van 1 kilometer), waarmee het een vaste en gewaardeerde plaats op de hardloopkalender heeft gekregen.

Binnen Wärtsilä bleek er veel animo te zijn voor een sportieve activiteit. Vervolgens kwam het idee om een laagdrempelig hardloopevenement te organiseren en werd samen met Atletiekvereniging Isala '96 de Power Run op poten gezet. Insteek voor Wärtsilä en haar deelnemende partners DHL Supply Chain en Swisslog, is om door middel van de Power Run de eigen naamsbekendheid te vergroten, het eigen personeel en andere mensen te laten bewegen en het ondersteunen van lokale goede doelen. Dit jaar zijn dat De Zwartendijkruiters en Dierenopvang Edo Hammers.

Het Finse bedrijf houdt zich in Kampen bezig met de distributie van reserveonderdelen (spare parts) voor de maritieme industrie en de energiemarkt. De Power Run wordt door het bedrijf ook gebruikt om mensen een inkijk te geven over de werkzaamheden van Wärtsilä. Deelnemers kunnen zich daarom van tevoren inschrijven voor een rondleiding in het centrale distributiecentrum van Wärtsilä. "Veel mensen hebben vaak geen idee wat er bij ons gebeurt en daar willen wij graag verandering in brengen, vandaar dat wij tijdens het Power Run evenement ook rondleidingen organiseren. Na een rondleiding zijn mensen vaak overrompeld over ons gebouw en wat daarin allemaal plaatsvindt", aldus Serge van der Veere van Wärtsilä. “De rondleidingen vinden plaats om 17.45, 19.00 en 20.45 uur. Dus geef je op voor de Power Run, kom daarnaast een kijkje nemen in ons bedrijf en steun tegelijktijdig goede doelen!”

Opgeven voor de Power Run of een rondleiding bij Wärtsilä kan via www.avisala96.nl.

Wärtsilä Kampen

Genuakade 8 Kampen

www.wartsila.nl

www.wartsilakampen.nl