Afbeelding

Gaat met tuinvragen naar Tuincentrum de Oosteinde in IJsselmuiden

Partnerbijdrages

Op zaterdag 10 juni komt de ECOstyle Tuinspecialist bij Tuincentrum De Oosteinde in Ijsselmuiden. Van 10.00 tot 16.00 uur staat de Tuinspecialist klaar om ale vragen op het gebied van natuurlijk tuinieren te beantwoorden.

De organisatie vertelt: "Met eenvoudige middelen kunt u zelf gemakkelijk een bijdrage leveren aan het verhogen van al het leven in uw tuin. Gebruik bijvoorbeeld ecologisch verantwoorde producten. En bied ruimte en mogelijkheden aan nuttige dieren en insecten als vogels, bijen en lieveheersbeestjes."

Grondtest

Een goede zuurgraad (pH) is heel belangrijk voor een mooie en gezonde tuin. "Wilt u weten hoe het met de zuurgraad in uw tuin gesteld is? Neem een zakje met een klein beetje grond uit uw tuin mee naar de Tuinspecialist. Hij/zij zal deze graag voor u testen en u een passend advies geven."

Daarnaast kan iedereen ook met andere tuinvragen terecht bij de ECOstyle Tuinspecialist. "Is uw gazon niet wat u ervan verwacht? Wilt u weten hoe u op een verantwoorde manier ziekten en plagen de baas wordt? Of heeft u juist een vraag over uw moestuin? Kom gerust langs bij De Oosteinde en laat u informeren. En voor de kleintjes is er een prachtige kleurplaat! Het is nu hét moment om uw tuin goed te verzorgen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een prachtige, natuurlijke tuin. "

Iedereen is van harte welkom op 10 juni bij Tuincentrum De Oosteinde! (Koekoeksweg 4 ).

Afbeelding