Afbeelding

Kickboksgala smaakt naar meer

Sport

KAMPEN – In de Music Club werd afgelopen zaterdag de eerste editie van het Kickboxgala Old School gehouden. Het evenement werd georganiseerd door Jelle van den Berg van Challenger Gym, met de hulp van Abdullah Ozturk en Suat Azer van SFC. Het gala bleek zo’n groot succes dat nu al vast staat dat volgend jaar een tweede editie wordt gehouden.

Bij het Kickboksgala in Kampen waren sportscholen uit heel het land aanwezig. Er was sprake van een gemoedelijke gezellige sfeer. Iedereen genoot zichtbaar. Doordat veel lokale vechters aanwezig waren die elk veel vrienden en familie mee brachten, was het al snel een feest van herkenning. Door Kampenaren en voor Kampenaren met gasten uit het hele land.

Er stonden maar liefst twintig partijen op het programma. De Music Club bleek een prachtige locatie te zijn voor dit evenement. De muziek en de logistiek waren prima voor elkaar.

Voor veel vechters uit Kampen was er een overwinning te vieren en ging de beker mee naar huis. Voor elke vechter was er applaus. Je zal er maar staan, in de ring met al die ogen op je gericht. Dus veel respect uit de zaal voor bijvoorbeeld Erik de Boer, Joey Soederhuizen, Thomas Flier, Rafi Al Intabe, Kadir Yener en Harun Ozturk.