Afbeelding
Jeannette klop

Jeannette's reisdiensten bureau Jeamiva van start

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ook de ouder wordende mens wil graag op vakantie. Net als vroeger. Als u ouder wordt en afhankelijk van zorg dan wordt het regelen van een vakantie al vaak als te veel of te ingewikkeld ervaren. Vakantie naar het buitenland is vaak te ver en ook vaak eng. Vakantie en zorg moeten apart geregeld worden of u voelt zich niet veilig als u ergens alleen bent. De grote massa opzoeken van grote reisorganisaties is voor u als oudere vaak ook niet wenselijke en daardoor haakt u af en gaat niet meer op vakantie.

Met Jeamiva heeft u dat probleem niet. U kunt heerlijk een weekend of een midweek op vakantie met ons. In een mooie en aangepaste accommodatie op een bungalowpark ergens in Nederland. Kleine groepjes van maximaal 4 medereizigers en een vaste verzorgende mee die er 24 uur per dag voor u is om u bij te staan waar u het nodig heeft. En diezelfde verzorgende is er gedurende uw gehele verblijf. Dus geen wisselende gezichten of afwachten wanneer de verzorgende komt. Jeannette Klop vergezelt, begeleid en verzorgt u tijdens uw verblijf als uw vaste persoonlijke verzorgende. Zij is gediplomeerd verzorgende individuele gezondheidszorg niveau 3. Ook regeld zij alles voor uw vervoer en verblijf op de accommodatie. U hoeft straks alleen nog maar uw koffer in te pakken, in te stappen en gezellig mee te gaan. Hoe mooi is dat?

Vanaf maart 2018 start Jeamiva met haar bedrijf en is haar jaarplanning klaar om geboekt te worden. Maar u kunt vanaf nu al boeken en aangeven wanneer u weg zou willen. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. Boek snel want VOL=VOL!

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie dan kunt u bellen met Jeamiva op het telefoonnummer :

06-52786706 / 038-7851408

of mail naar: info@jeamiva.nl

Ik hoop u snel bij ons te mogen ontvangenals gast.