Afbeelding

Open dag AMDG Kampen

· leestijd 1 minuut Algemeen

Op zaterdag 2 september 2017 houdt muziekvereniging AMDG haar open dag. Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur kan jong en oud kennismaken met – met name – de jeugdonderdelen van de vereniging.
De open dag wordt gehouden op het Arie van Oort-veld. Dit veld vindt u tegenover zwembad De Steur (Burg. Berghuisplein 2). Bij slecht weer wijken we uit naar ons verenigingsgebouw ‘De Opmaat’, Harmoniepad 4.

Wat is er te doen?
De hele middag zijn er verschillende demonstraties van onze onderdelen. Zo zullen onze majorettes zich presenteren met een aantal shows en ons jeugdorkest zal een miniconcert geven. Uiteraard zullen het jeugdorkest en de majorettes zich gezamenlijk presenteren met een marsuitvoering.

Voor kinderen en beginnende muzikanten is er een stand waar ze – onder begeleiding van onze muzikanten – kunnen proberen om geluid uit een muziekinstrument te krijgen en te kijken welk instrument zij het leukst vinden. De majorettes zullen hier ook aanwezig zijn. Meisjes kunnen hier terecht om te ontdekken wat je allemaal kunt met een baton (majorettestok).

Bij onze informatiestand kunt u terecht voor informatie over onze vereniging. Onze leden vertellen graag wat we allemaal doen bij AMDG Kampen. Er kan ook worden ingeschreven om te komen kijken bij onze repetities, waar we op verschillende muziekinstrumenten een introductieles geven. Wij vertellen u graag meer hierover!
Ieder nieuw lid van AMDG hoeft de eerste drie maanden geen contributie te betalen!

Marsinstructie
Altijd al een keer mee willen lopen met een muziekkorps? Dat kan tijdens onze open dag. Om 15:00 uur staat er een marsrepetitie op het programma. Onder leiding van onze marsinstructeur kan iedereen meelopen met het jeugdorkest en de beginselen van het marslopen leren.

Het programma
14:00 uur: openingsconcert door het jeugdorkest
14:15 uur: show door de majorettes
14:30 uur: demonstratie slagwerk
14:45 uur: muziek door het leerlingenorkest
15:00 uur: marsinstructie met belangstellenden
15:15 uur: demonstratie slagwerk
15:30 uur: show door de majorettes
15:45 uur: afsluiting door het jeugdorkest en de majorettes (marcherend)

Meer informatie
Op onze Facebook-pagina (facebook.com, Jong AMDG Kampen) kunt u terecht voor meer informatie over de open dag en over onze vereniging. Als we uitwijken naar ons verenigingsgebouw vanwege slecht weer, dan zullen we dat ook daar melden.
Heeft u een specifieke vraag, dan kunt u ons ook via e-mail bereiken: info@amdgkampen.nl of jeugd@amdgkampen.nl.