GOED HERSTEL C1 TEAM BILJARTCLUB REIJERSDAM

· leestijd 1 minuut Sport

GOED HERSTEL C1 TEAM BILJARCLUB REIJERSDAM.

Kleine nederlaag dagteam BC Reijersdam.

Het C1 team van BC Reijersdam herstelde zich prima van de nederlaag van vorige week. De thuiswedstrijd in het wijkcentrum Reyersdam tegen H.B.C. uit Hoogeveen werd overtuigend met 36-14 gewonnen. Alle drie teamleden wonnen hun partij, Albert Plender met een moyenne van 7.78, Rens Jager met een moyenne van 4.21 en Arend Bossink met een moyenne van 3.81.

In de dagcompetitie begon het dagteam van BC Reijersdam de competitie met een kleine nederlaag. De uitwedstrijd tegen ’t Centrum uit Oldemarkt werd 40-38 verloren. Rens Jager won zijn partij met een moyenne van 2.35 en Wim Kars won zijn partij met een moyenne van 1.95. Ben Wielandt vergat de laatste carambole te maken en verloor met een moyenne van 1.47 en scoorde 9 punten. Na een afwezigheid van een jaar, speelde Johan de Leeuw weer. Hij verloor zijn partij en scoorde 5 punten en een moyenne van 1.00.

In de C3 klasse speelde BC Reijersdam 2 een uitwedstrijd in en tegen Steenwijk en verloor met 29-25. Alleen Gerrit van Vlijmen won zijn partij met een moyenne van 1.88, Wim Kars bleef ver onder zijn kunnen en verloor, scoorde 6 punten en een moyenne van 0.83, ook Alie Hollander verloor haar partij, scoorde 7 punten en een moyenne van 0.72.

In de C4 klasse kon het team van BC Reijersdam 3 de uitwedstrijd tegen De Pol 4 uit Zwolle niet winnen en een duidelijke nederlaag van 36-20 was het gevolg. Geen der spelers kon een partij winnen en bleven ver beneden hun niveau. Herman Segveld scoorde 7 punten en een moyenne van 0.85, Patrick Koster scoorde 8 punten en een moyenne van 0.96 en Marja Heeringa scoorde 5 punten en een moyenne van 0.42.

Komende week speelt Reijersdam 2 woensdagavond in het wijkcentrum Reijersdam tegen U.B.C. en vrijdagavond speelt Reijersdam 3 ook in het wijkcentrum Reyersdam tegen De IJssel, beide wedstrijden beginnen om 19.30 uur.