Inschrijving BJG Obstacle Run Kampen bereikt nieuwe hoogtepunt

Algemeen

Op zaterdag 14 oktober is het weer zover; De BJG Groep Obstacle Run Kampen 2017. Voor het vierde jaar op rij wordt het stadspark van Kampen ingericht met talloze obstakels als zeecontainers, laadbakken, pallets, kruiptunnels en steiger stellages. Alles wordt gebruikt om het voor de deelnemers aan de 5, 10 en 15 km run, zo uitdagend mogelijk te maken.

Met nog ruim twee weken te gaan, overtreft de inschrijving alle verwachtingen. Inmiddels staan er meer deelnemers ingeschreven dan vorig jaar en daarmee is het deelnemers record al verbroken.

Nieuw dit jaar is de 15 km, die samen met de 10 km een extra lus maakt met nieuwe obstakels. Ook wordt er dit jaar een horeca plein ingericht voor toeschouwers in het stadspark. Zo kunnen toeschouwers genieten van een kop koffie, terwijl de vele deelnemers zich door het water ploeteren en over zeecontainers klimmen.

Inschrijven kan nog t/m 7 oktober via de website: www.avisala96.nl. De gratis t-shirts zijn inmiddels al uitverkocht. Wel zijn er op de wedstrijddag nog een beperkt aantal beschikbaar.