Afbeelding

Mantelzorgwaardering aanvragen? Het kan weer!

Algemeen

Vanaf 1 oktober kan de mantelzorgwaardering weer worden aangevraagd. Bent u of kent u een mantelzorger die een steuntje in de rug kan gebruiken? Vraag dan voor uzelf of een ander de mantelzorgwaardering aan.

Veel mantelzorgers vinden het vanzelfsprekend om te zorgen voor hun naaste, hoe intensief dit soms ook kan zijn. Maar eigenlijk is het juist heel bijzonder dat inwoners van de gemeente Kampen dit voor elkaar willen doen. Om hier elk jaar even bij stil te staan kan er voor en door mantelzorgers de mantelzorgwaardering worden aangevraagd. Vanaf oktober kunt u via het formulier voor uzelf of een mantelzorger die u kent een aanvraag doen voor een financieel steuntje in de rug en een mooi bloemetje. Samen met de Gemeente Kampen zorgen wij er dan voor dat alle mantelzorgers die zijn opgegeven een blijk van waardering ontvangen.

Het aanvraagformulier is te vinden via www.welzijnkampen.nl of op te halen aan de balie van de Vloeddijk 79. Voor vragen of opmerkingen rondom mantelzorg of de mantelzorgwaardering is het Steunpunt Mantelzorg van Welzijn Kampen bereikbaar via mantelzorg@welzijnkampen.nl en 038 469 1500.