Afbeelding
Welzijn Kampen

Geslaagde première 'Samen voor Welzijn'

Algemeen

Onlangs veranderde de huisstijl en het logo van Welzijn Kampen. De stichting werd in een nieuw jasje gestoken. Een andere manier om het jaarverslag te presenteren kon dan ook niet uitblijven.

Vrijdagavond 22 september was het zo ver: de filmpremière van het jaarverslag 2016 ‘Samen voor Welzijn’! In de hoofdrol spelen verschillende vrijwilligers van de stichting. Zij werden thuis opgehaald door de vervoersdienst van Welzijn Kampen. Na een etentje werden zij ’s in het MFC aan de Korteweg 4 verwelkomd als ware filmsterren. De rode loper lag uitgerold en iedereen werd voorzien van een welkomstdrankje.

Ruim honderd bezoekers waren getuige van de première. Na de opening werd er geluisterd naar een prachtig gedicht, geschreven én voorgedragen door stadsdichter Ilja Alberts. Daarna was het tijd voor de vertoning van de vijf filmpjes waarin verschillende thema’s aan bod komen.

De hoofdrolspelers ontvingen na afloop een daverend applaus. Ook voor Rudi Last en Gert Bartelink van KampenOnline werd er flink geapplaudisseerd. Zonder hen was het niet mogelijk om zo’n prachtig jaarverslag te presenteren.
Onder het genot van een hapje en drankje werd nog gezellig nagepraat.

Nieuwsgierig? Bekijk de filmpjes op ons Youtube account ‘Welzijn Kampen’.