Daan Anthony

Wilsum kansloos ten onder

HEERDE– Op eigen veld had Wilsum zaterdag niets in te brengen tegen SEH. De ploeg uit Heerde won eenvoudig met 5-0

SEH zette Wilsum vanaf het begin onder druk en kwam al snel op voorsprong via een kopbal uit een corner. Wilsum had alle moeite om zich SEH van het lijf te houden, maar slaagde er wel één keer in om gevaarlijk te worden. Harmen Siedsma draaide weg bij twee tegenstanders en ging het tegen gras. Tot ongenoegen van Wilsum ging de bal niet op de stip. Even later werd het 2-0. Nadat SEH paal en lat raakte viel vlak voor rust de 3-0.

Na rust slaagde Wilsum erin om de schade te beperken. De ploeg kwam wat beter voor de dag dan in de eerste helft, maar kreeg in de laatste twintig minuten toch nog twee tegentreffers om de oren.