Afbeelding
© Gerard Wessels

Eerste zege Kampenion in 2e divisie

· leestijd 1 minuut Sport

Het eerste seniorenteam van tafeltennisvereniging Kampenion doet het tot nu toe redelijk tot goed in de 2e divisie. Weliswaar kwam het in de eerste drie wedstrijden nog niet tot winst, maar de resultaten en het spelniveau stemden hoopvol. Afgelopen zaterdag, in de vierde wedstrijd, kon de eerste winst genoteerd worden: Kampenion 1 speelde in Leiden tegen Scylla 3 en won, keurig, met 4 - 6. Gert-Jan de Lange en Ton Ringenier wonnen twee partijen en Ivan Hollander één. Ook het dubbel was voor de Kampenaren. Kampenion staat nu vijfde.
De volgende wedstrijd is pas op 28 oktober, tegen koploper Disnierats 2 in Hoorn.

Het eerste jeugdteam dat al lange tijd uitkomt in Landelijk A, won thuis van Amsterdam 1. Beide teams traden met een invaller aan, die allebei toch een punt wisten binnen te slepen. Aan Kamper kant viel Bert Beks in voor Danny Bruins en Bert gaf prima partij. Thomas Niemeijer was in topvorm en won zijn drie partijen, Roderik van Braak won geen partij. Het dubbel was voor de Kampenaren. Door een blessure kon een van de tegenstanders helaas slechts een partij uitspelen en dat bracht de eindstand op 7 - 3.
De boys staan nu zevende, een punt achter de nummers 5 en 6.
As. zaterdag speelt het Kamper trio in Den Haag tegen HTTV-070 2.

As. woensdag 11 oktober kunt u een demonstratie zien van Kampenion met hun nieuwe tafeltennisrobot. Tussen 2 en 5 uur staan ze in het Winkelcentrum Penningkruid (bij Jumbo). Kijkers kunnen ook een balletje slaan tegen de robot. Kampenion doet mee met de Spek de clubkas-actie van Jumbo.

Op de foto: Thomas Niemeijer, Danny Bruins, Roderik van Braak