Foto: eigen foto
Foto: eigen foto

Derde Ladies night bij Boer

Partnerbijdrages

Bij woonwarenhuis Boer Staphorst wordt dinsdagavond 7 november de derde editie van de Ladies night georganiseerd. De entree is vanaf 19.30 uur en de avond duurt tot 22.30 uur. Toegang is gratis, maar wel op inschrijving.

Er zijn 2500 entreebewijzen beschikbaar waarvan op het moment van schrijven er al ruim 1700 zijn uitgegeven. Entreekaarten kunnen via www.boer-staphorst.nl/ladiesnight besteld worden. Na het succes in 2013 en 2014 belooft het ook deze keer een spectaculaire en inspirerende avond te worden.

“Dit jaar gaan wij ons meer richten op de thema’s wonen & lifestyle. Wooninspiratie, sport challenges, mode, gezondheidsadviezen, kookdemonstraties en een workshop handlettering. Dit is zomaar een greep uit het programma van de Ladies night 2017”, aldus Jarno Harink namens de organisatie. Door de bijdrage van ondernemers uit de regio zal het een avond vol diversiteit en gezelligheid word. Zo heeft The Readshop Frans Nooren geregeld dat auteur en tv-kok Danny Jansen, bekend van 24Kitchen, een WOK-shop komt geven. Met de entreebewijzen zijn leuke prijzen te winnen voor de bezoekers.

Er zijn nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Reserveer tijdig zodat jij er ook bij bent op deze gezellige avond op 7 november.