Afbeelding
Bron: site wijkvereniging binnenstad

Bruggenbouwer van de maand november:

· leestijd 1 minuut Algemeen

De Present Bokaal ‘Bruggenbouwer van het Jaar’ doorgegeven aan Nardus Koster, Promotor en Bruggenbouwer van en in Kampen

Waarom ontvangt Nardus Koster, de Bokaal?

Of het nu de blauwe vlaggen of matten zijn met daarop ‘Welkom in Hanzestad Kampen’, de stokrozenactie in de binnenstad, de 2 Social Sofa’s die inmiddels door inwoners samen gecreëerd zijn en een plek in de stad kregen, jongeren die het zwerfvuil tijdens de Hanzedagen opruimen en daardoor letterlijk en figuurlijk een ‘duit in het zakje’ doen; Raadslid van Gemeente Belang Kampen, secretaris van het evenementenplatform Kampen, Voorzitter van de Wijkvereniging binnenstad, ondernemer bij de Home of Entertainment in de Oude Straat 117, voorzitter van de Verenigde Zaken in Kampen, bestuurslid van de ondernemersvereniging Kampen etc. etc. achter dat alles gaat een naam schuil van een Bruggenbouwer in Kampen: Nardus Koster!

In steeds wisselende situaties horen wij steeds zijn naam klinken. Als initiator, ideeën man, regelaar, overlegpartner, meedenker, meewerker, Samenwerker.

Iemand die zo gedreven is (zie de groslijst aan functies, werkzaamheden en inzet hieronder) mag zelf ook een keer uitgebreid in het zonnetje staan.

Na bekomen te zijn van de verrassing om door Present Kampen tot Bruggenbouwer van de maand november te zijn voorgedragen, geeft hij uitleg:

‘De Gemeente Kampen is het best bewaarde geheim van Nederland. Wij hebben zo ongelofelijk veel moois te bieden als stad, dat ik me met heel veel plezier inzet om deze prachtige stad te promoten. Het liefst dat bezoekers weer komen, en het allerliefst dat ze voor langer dan een dagje blijven. Ik heb ook vaak ideeën waar ik zelf niet voor in de gelegenheid ben om die uit te voeren. Deze ‘leen’ ik dan graag uit of geef deze door aan mensen die er wel iets mee kunnen. Het loyaliteitsprogramma Duiten & Zakjes dat ik als voorzitter van de Verenigde Zaken Kampen medeorganiseer is weer meer gericht op de ondernemers, verenigingen en inwoners van Kampen zelf.

Ik houd ervan om ambassadeur van onze mooie stad te kunnen zijn. Ik vind dat Kampen dat meer dan waard is. Dat ik daarmee bruggen bouw naar de stad en in de stad zelf had ik nog niet eerder zo bekeken’

Op donderdagmiddag 2 november as. om 13.00 uur aanstaande zal Gosse Noppert de Bruggenbouwers Bokaal overdragen aan Nardus Koster

locatie; Oudestraat 117, Winkel: Home of Entertainment, te Kampen