Afbeelding

Wintermarkt bij Petstop

Partnerbijdrages

Bloemen- en dierenspeciaalzaak Petstop in IJsselmuiden houdt op zaterdag 11 november de traditionele sfeervolle wintermarkt. Op deze gezellige dag kunnen mensen terecht voor leuke spulletjes bij verschillende kramen en profiteren van verschillende aanbiedingen bij Petstop.

Tijdens de wintermarkt staan er kramen van verschillende hobbyisten met bijvoorbeeld aardewerk en sieraden. Ook worden diverse goede doelen gepromoot. Ook is er voor jong en oud de mogelijkheid om een deurkrans te maken (tegen een kleine vergoeding).

Petstop pakt uit met diverse aanbiedingen. Zo geeft de bloemen- en dierenspeciaalzaak op 11november een korting van maar liefst 25 procent op de nieuwe pottenserie en zijn vogelhuisjes, klompen en laarzen extra voordelig geprijsd. Daarnaast kunnen mensen genieten van een heerlijke kom snert en verloot Petstop drie gratis stamppotbuffetten voor het hele gezin.

Ook aan de kinderen is gedacht. Zo heeft Petstop een leuke kleurplaatactie opgezet. Zij kunnen op 11november hun kleurplaat inleveren en maken zo kans op een leuke prijs. Ook wordt er op 11 november een leuke activiteit in de winkel gehouden. Kinderen kunnen zich tijdens de wintermarkt vermaken met puzzeltocht in de winkel.

Petstop IJsselmuiden

Kraton 4 IJsselmuiden

(038) 420 45 88