Afbeelding

Hengelsport Totaal Kampen breidt aanbod uit met huishoudproducten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Hengelsport Totaal Kampen, in de volksmond HTK genoemd, verkoopt sinds vrijdag 3 november ook (elektrische) huishoudelijke producten en speelgoed. Het assortiment van de winkel aan Burgemeester van Engelenweg 149 wordt zo nog uitgebreider dan voorheen. Richard en Diana Diender zijn blij met de geboden mogelijkheid om nog meer te kunnen voldoen aan de wensen van de klanten.

Vijf jaar geleden kwam HTK naar IJsselmuiden. ‘’In het begin hadden we een hoekje met huishoudspullen in onze winkel, maar op een gegeven moment was die ruimte nodig voor hengelsportartikelen. Toch speelde bij ons onlangs de gedachte om weer huishoudelijke producten te gaan verkopen’’, vertelt Diana Diender. Een aantal weken geleden werd aan echtpaar Diender gevraagd of ze belangstelling hadden voor de winkelinventaris en stellingen van A3 Huishoud- en Kadoshop. ‘’Die kans wilden we niet laten lopen. Men kan voor allerlei producten bij ons terecht, van flesopener tot douchegordijn.’’

Achterin de winkel is ruimte vrijgemaakt ten koste van spullen voor karpervissen. ‘’Qua hengelsport gaan we ons vooral richten op de recreatieve sportvisser. Zo kunnen we de huishoudartikelen en het speelgoed een goede plek in de winkel geven’’, aldus Diana. De haak- en breiwol en bijbehorende naalden, maar ook de slingers en het feestmateriaal blijven gewoon verkrijgbaar. Daarnaast blijft HTK ook DHL Parcelshop en stomerijpunt voor Topcleaning. ‘’IJsselmuiden blijft een dorp; er is een grote groep die het waardeert dat onze producten en diensten aangeboden worden bij een lokale winkelier’’, zegt Diana.