Afbeelding
GP

Proeverijen bij De Eenhoorn koffie & thee

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In de aanloop naar de feestdagen organiseert koffie,- thee- en tabakswinkel De Eenhoorn in de weekenden van 17 november tot en met 9 december verschillende proeverijen. Deelname is gratis. De proefsessie start op vrijdagavond om 19.30 uur. Op zaterdag zijn er twee sessies, namelijk om 11.00 uur en 15.00 uur.

Zowel de winkel als het café van De Eenhoorn aan de Oudestraat in Kampen is op de bewuste vrijdagavonden en zaterdagen, wanneer de proeverij plaatsvindt, ook gewoon geopend. Niets dat in de weg staat om jezelf te verwennen met een lekkere sigaar, losse thee, koffiebonen, nougat, chocolade of meer.

Slow coffee workshop

In het weekend van 24-25 november zal de nadruk liggen op de specialty coffee uit het assortiment van De Eenhoorn. Op vrijdagavond wordt deze proeverij verzorgd door de huisbarista’s Elsbeth Hekkert en Axel Verschoor. Op zaterdag begeleidt koffiebrander Tineke Jansen de proeverij. Verschillende koffies en zetmethoden komen aan bod. Want wat is nu precies het verschil tussen een V60 en Chemex? En welke factoren beïnvloeden de smaak van een espresso?

Proeverij met port

In het weekend van 1 en 2 december zal de nadruk liggen op port. We zullen verschillende soorten port laten proeven in combinatie met producten uit onze winkel. Het sigarenproeflokaal is geopend en onze longfillerspecialist Errol is aanwezig om advies te geven in de humidor.

Proeverij met bubbels

Als feestelijke afsluiter van de proeverijen, organiseert De Eenhoorn in het weekend van 8-9 december een bruisende afsluitende proeverij met champagne, wijn en andere lekkernijen uit de winkel.

Meld je aan én kijk voor een overzicht van alle data op de website!