Afbeelding

Go-Ahead Kampen heeft goed resultaat nodig tegen Vroomshoopse Boys

Sport

KAMPEN – In de tiende speelronde staat er voor Go-Ahead Kampen het belangrjke degradatieduel thuis tegen Vroomshoopse Boys op het programma. IJVV speelt de topper tegen Den Ham.

Om weg te komen uit de onderste regionen in de eerste klasse D is een overwinning voor Go-Ahead zaterdag noodzakelijk. Concurrent Vroomshoopse Boys staat voorlaatste en heeft een punt minder dan de Kamper formatie. Vorig seizoen wist Go-Ahead beide wedstrijden tegen Vroomshoopse Boys te winnen. Met zes punten staat Go-Ahead op een teleurstellende twaalfde plaats. Na de wedstrijd tegen Vroomshoopse Boys speelt Go-Ahead voor de winterstop nog de zware uitwedstrijd bij Flevo Boys en het thuisduel tegen asv Dronten.

Een klasse lager wacht IJVV in Den Ham een lastige uitbeurt. Den Ham doet het goed in de competitie en staat op een tweede plek. Koploper DOS Kampen hoopt de eclatante 8-1 overwinning tegen Be Quick ’28 een passend vervolg te geven in de uitwedstrijd bij WVF, dat momenteel vierde staat in de tweede klasse H.

In de vierde klasse C speelt Zalk de moeilijke uitwedstrijd bij middenmoter Noord Veluwe Boys.

Eerste klasse D

KHC – asv Dronten 14.30 uur

Go-Ahead Kampen – Vroomshoopse Boys 15.00 uur

Tweede klasse H

WVF – DOS Kampen 15.00 uur

Den Ham – IJVV 14.30 uur

Vierde klasse C

VV Kampen – Dieze West 14.30 uur

Wilsum – VSW 14.30 uur

’t Harde – ’s-Heerenbroek 14.30 uur

Noord Veluwe Boys – Zalk 14.30 uur