Afbeelding

Oma Smikkel gaat stoppen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Oma Smikkel stopt. Eigenares Nicolette Verhoef zegt hierover het volgende: “In April 2016 ben ik, samen met mijn man, vol enthousiasme

de snoep-en cadeau winkel Oma Smikkel begonnen. Al snel bleek dat deze winkel een mooie aanvulling was in de gezellige Geerstraat. Veel goede reacties van jong en oud, zowel uit Kampen als ver daarbuiten. Veel mensen kwamen niet alleen voor dat ene speciale snoepje, maar ook voor een gezellig praatje, om de eenzaamheid te verdrijven, of even het hart te luchten.”

Helaas gebeuren er soms dingen in het leven waar je geen invloed op hebt en dat was bij mij was voor de eigenares het het overlijden van haar man in het voorjaar van 2017. “Ik heb geprobeerd om er in mijn eentje het beste van te maken, maar zonder mijn steun en toeverlaat, zowel in de winkel als thuis, valt het niet mee. Daarom heb ik met pijn in het hart besloten om te stoppen met de winkel, om mijn leven weer op orde te krijgen en mijn gezin de aandacht te geven die ze nu zo vaak hebben moeten missen.”

Vanaf nu zijn er vele aanbiedingen, ook voor de Kerstperiode, dus kom nog een keer langs voor dat leuke cadeautje of lekkere chocolade figuren. “Ik wil iedereen hartelijk danken voor de klandizie en de steun die ik heb mogen ontvangen. Ook de collega’s van de Geerstraat wil ik bedanken voor alle mooie momenten die we hebben gedeeld.

Verder wens ik iedereen mooie Kerstdagen en een gezond 2018.”

Oma Smikkel.