Op de foto het winnende echtpaar in het midden
Op de foto het winnende echtpaar in het midden Bouwmeester Media

Jan en Fien Kalter winnen kofferbak vol kerstboodschappen

Partnerbijdrages

Jan en Fien Kalter zijn de gelukkige winnaars geworden van de kofferbakprijsvraag van Van Kesteren Renault en de Jumbo supermarkten, Penningkruid en Hanzeplein, in Kampen.

De zonder rijbewijs door het leven gaande 71-jarige Jan Kalter was bijzonder in zijn nopjes met de afgeladen kofferbak. "Wat mij betreft beginnen we er thuis direct aan. Dit is heel welkom. We hebben nog nooit wat gewonnen. Geweldig. Nee, klant van Van Kesteren ga ik niet worden, tenzij ik de auto erbij krijg, dan haal ik mijn rijbewijs alsnog!”

Jan en Fien Kalter zijn gewend om samen boodschappen te doen. Fien is volgens haar eigen zeggen meestal degene die in die situatie de beslissende knopen doorhakt, maar Jan toonde zich overduidelijk bijzonder prijsbewust. Want in de kofferbak bevond zich voor een bedrag van €135,32 en Jan vulde €135,- in!

"We hebben heel wat mensen in de showroom gehad die de kofferbak kwamen bekijken en probeerden een inschatting te maken, maar het blijft moeilijk, dat bleek wel" , vertel Van Kesteren receptioniste Mirjam Kranghand.